agenda

Niets van 15 juli 2018 tot 29 juli 2018.

privacy gegevens van uw kind

Op De Rank laten wij u met foto’s en video’s zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden, waaronder evenementen, schoolreisjes en lessen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn.

Voor het maken en publiceren van foto’s en video’s gelden wettelijke bepalingen. Voor het gebruik van foto’s en andere persoonsgegevens op internet geldt bovendien de Wet bescherming persoonsgegevens.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden. Leerlingen worden niet frontaal van dichtbij afgebeeld en ook worden er nooit namen met foto’s of video’s gecombineerd.

Toch vinden we het belangrijk om uw toestemming te vragen voor het gebruik van foto’s en video’s van uw zoon/dochter. Het is immers mogelijk dat u niet wilt dat foto’s van uw kind op internet verschijnen.

We vragen u toestemming te geven voor het plaatsen van foto’s en video’s waarop uw kind voorkomt in een beveiligd fotoalbum dat bereikbaar is via de website van school en/of de schoolgids. Met de onderstaande antwoordstrook kunt u dit per bestemming aangeven. Fotoalbums op onze website zijn beveiligd met een wachtwoord dat alleen aan ouders van school wordt verstrekt.

Brief toestemming gebruik beeldmateriaal

De Rank
Lauraplein 1
2406 BB Alphen a/d Rijn
T 0172 - 474 130
dependance:
Nicolaas Beetsstraat 1a
2406 XC Alpen a/d RijnSCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders