agenda

Niets van 8 mei 2021 tot 21 mei 2021.

aanmelden / uitschrijven

Aanmelden

Wanneer u op zoek bent naar een school voor uw kind(eren) en u wilt nadere informatie over De Rank, dan kunt u het beste contact opnemen met de directeur en een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek en een rondleiding. U kunt de school onder lestijd bekijken. U kunt ter informatie ook een exemplaar van de schoolgids meekrijgen.

Bij het aanmelden van jonge kleuters is het verstandig ruim van tevoren contact op te nemen. Vanaf het moment dat uw kind drie jaar is geworden, bijvoorbeeld. Er is geen wachtlijst op De Rank.

telefoon: 0172-474130
e-mail: derank@scopescholen.nl

Wennen

In de twee weken voorafgaand aan de vierde verjaardag mag uw kind 3 keer een ochtend of middag de school bezoeken om alvast te wennen aan de groep en de leerkracht. De eerste schooldag na de vierde verjaardag mag uw kind dagelijks naar school. Wanneer u (na de kennismaking) heeft besloten uw kind aan te melden op onze school kunt u het inschrijfformulier invullen en opsturen.

Uitschrijven

Wanneer uw kind vroegtijdig de school verlaat, vragen we u tijdig een uitschrijfformulier in te vullen en in te leveren.

U kunt deze hier downloaden: Uitschrijfformulier

De Rank
Lauraplein 1
2406 BB Alphen a/d Rijn
T 0172 - 474 130
dependance:
Nicolaas Beetsstraat 1a
2406 XC Alpen a/d Rijn
T 0172 - 475 590SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders