agenda

Niets van 8 mei 2021 tot 21 mei 2021.

aansprakelijkheid

App-verkeer.

  • Regelmatig zetten kinderen op de onderlinge app een bericht waarvan de inhoud kwetsend is voor een medeleerling. Op school gekomen komen kinderen hierop terug. De leerkracht zal in gesprek gaan met de leerling en ouders wanneer er zaken niet door de beugel kunnen.

Op deze site vindt u informatie hoe u er ook thuis mee om kunt gaan. Over de mobiele telefoon geldt de volgende afspraak:

Het is voor leerlingen niet nodig om een mobiele telefoon mee naar school te nemen. De school is bereikbaar om belangrijke berichten aan uw kind door te geven.
Wanneer u besluit uw kind de telefoon toch de telefoon mee te geven, is dat op eigen verantwoordelijkheid. De school kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of beschadiging.

  • De afspraak is dat de telefoon niet aanstaat en niet zichtbaar is in de
    ‘school, op het schoolterrein en bij schoolactiviteiten ; d.w.z. in de tas of in de jaszak. Dat geldt ook tijdens het overblijven.

In beide gevallen zal de school de mobiele telefoon tijdelijk in beslag nemen en kunnen de ouders en de leerling de telefoon weer ophalen en zullen de afspraken onder de aandacht worden gebracht

De Rank
Lauraplein 1
2406 BB Alphen a/d Rijn
T 0172 - 474 130
dependance:
Nicolaas Beetsstraat 1a
2406 XC Alpen a/d Rijn
T 0172 - 475 590SCOPE scholengroep(C) 2012 SCOPE scholengroep

Disclaimer
Inloggen beheerders